Blog

Bohužel neexistuje žádný zázračný přípravek, který by vaší košili zacelil díru na zádech a navrátil ji původní sněhobílou barvu. To, co však s jistotou můžete ovlivnit je délka života vašeho oblečení…

Každý z nás někdy po čase zabrouzdal do šatníku a našel oblíbenou košili a udivil se proč ji vlastně nenosí. Pak přišel ten moment zklamání: „Aha, protože má žluté skvrny v podpaží“. Samozřejmě víme, že pro některé odvážné jedince toto není překážka, ale o tomto náš článek není…

Říká se, že bez práce nejsou koláče. Většina lidí hledá způsob jak mít koláče bez práce, my si však otázku pokládáme obráceně.

Existují muži, jejichž šatník obsahuje mnoho variant obleků, košil, kravat, bot, či pásků. Veškeré oblečení jim dokonale padne, vědí jak ho sladit a na veřejnosti hrdě nosit…

Protože zájem o trika GOBI neustále narůstá, chceme postupně zapracovat nejen na rozšíření sortimentu, ale i na zdokonalení webových stránek, jejichž součástí jsou samozřejmě fotografie produktů.

Určitě už ale mnoho z nás ví, že existuje triko, které je pod košili přímo navržené – podtriko GOBI plnící (nejen) ochrannou funkci, neprotopíte ho.

Určitě se každému z vás alespoň jednou stalo, že jste si pořídili novou košili s vidinou, že vám bude sloužit pěkných pár sezón. Nestalo se.

A je to tady. Maturita. Ta tolik obávaná zkouška dospělosti. Zkouška, díky které jsme zažili, nebo právě zažíváme, několik bezesných nocí.

Vyberte jazyk